Mysteerikuva: Ketkä viisi nuorukaista? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

Kuva: Kotimaan kuva-arkisto

Kotimaan valokuva-arkistossa on monta laatikollista vanhoja kuvia, joissa ei ole kunnollista tietoa siitä, milloin ja missä tilanteessa kuva on otettu. Mysteerikuva-sarjassa Kotimaa julkaisee kuvia arkistostaan.

Tämän viikon kuvassa on joukko nuoria miehiä. Kuva lienee otettu taloyhtiön kellarissa, taustalla näyttäsi olevan kellarikoppi. Tai sitten ei. Mistä tilanteesta on kyse? Missä ja milloin kuva on otettu? Tunnistatko kuvan ihmisiä?

Jos sinulla on tietoa kuvasta, kerro se viestillä osoitteeseen: kotimaa24@kotimaa.fi tai Kotimaan Facebook-sivulla, jossa kuva myös julkaistaan.

Edellisen kuvan ratkaisu

Harri Raitis kertoo viime viikon mysteerikuvasta:

"Siinä on kvartetti The Blond Aleksandra Naantalin seurakuntatalossa joko vuonna 1992 tai 1993. Laulajat ovat oikealta kvartetin kokoaja Lasse Vahtola, Tiitrich Bürger, Auni Frantti ja Varpu Ruohonen. Kvartetti oli hyvin kysytty Turun seudulla ja muuallakin. Se teki monia äänityksiä Yleisradiolle ja esiintyi myös televisiossa.

Triona yhtye esiintyy edelleen silloin tällöin. The Blond Aleksandra on virolaisen Raimond Valgren yhden iskelmän nimi, ja yhtyeen ohjelmistossa oli hänenkin laulujaan sekä virolaisia kirkkolauluja. Kaiken kaikkiaan The Blond Aleksandra poikkesi loistoaikoinaan muista porukoista musiikkinsa korkean tason ja omaleimaisuuden ansiosta."

Lue myös:

Mysteerikuva: Mikä kvartetti äänessä? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

Mysteerikuva: Missä papisto on koolla? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

Mysteerikuva: Mikä bändi revittelee? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

Mysteerikuva: Keillä on kahvia ja kaljaa? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

***

Seuraa Kotimaata Facebookissa ja Twitterissä.

Jos et ole vielä Kotimaan tilaaja, voit tilata lehden tai näköislehden täältä.