Mysteerikuva: Ketkä seisovat lasimaalauksen edessä? – Katso edellisen kuvan ratkaisu

Kuva: Kotimaan kuva-arkisto

Kotimaan valokuva-arkistossa on monta laatikollista vanhoja kuvia, joissa ei ole kunnollista tietoa siitä, milloin ja missä tilanteessa kuva on otettu tai keitä kuvassa on. Mysteerikuva-sarjassa Kotimaa julkaisee kuvia arkistostaan.

Tämän viikon mysteerikuvassa on kaksi ihmistä, mies ja nainen. He seisovat lasimaalauksen edessä. Kumpikin hymyilee leveästi. Naisella on kädessään kukkia. Mikä tilanne on kyseessä? Missä ja milloin kuva on otettu? Tunnistatko kuvan ihmisiä?

Jos sinulla on tietoa kuvasta, kerro se viestillä osoitteeseen: kotimaa24@kotimaa.fi tai Kotimaan Facebook-sivulla, jossa kuva myös julkaistaan.

Edellisen kuvan ratkaisu

Viime viikon mysteerikuvasta moni tunnisti kuvan vasemmassa laidassa olevat kaksi miestä, kuten vaikkapa Erkki Vartiainen: ”Vasemmalla Suomen Rauhanyhdistysten Keskusyhdistys ry:n pääsihteeri Voitto Savela. Toinen vasemmalta Suomen Rauhanyhdistysten Keskusyhdistys ry:n puheenjohtaja Erkki Reinikainen. Muita en tunne enkä paikkaa missä se on otettu. Todennäköisesti 1980- luvulla.”

Markku Lehtikangas tunnisti myös oikealla olevat miehet, he ovat Markku Teppo ja Timo Heikkilä.

Kuva on otettu 1981 ja se liittyy Perhossa pidettyihin Suviseuroihin.

***

Haluatko tutustua Kotimaa-lehteen?

Tilaa Kotimaan näytelehti ilmaiseksi täältä. Lähetämme PDF-lehden sähköpostiisi. Näytelehden tilaaminen ei edellytä jatkotilausta. Näytetilauksen voi tehdä yhden kerran.

Antoisia lukuhetkiä!