Mysteerikuva: Ketkä ovat puutarhassa? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

Kuva: Kotimaan kuva-arkisto / Kyllikki Krapinoja

Kotimaan valokuva-arkistossa on monta laatikollista vanhoja kuvia, joissa ei ole kunnollista tietoa siitä, milloin ja missä tilanteessa kuva on otettu. Mysteerikuva-sarjassa Kotimaa julkaisee kuvia arkistostaan.

Tämän viikon kuvassa on ollaan ulkona puutarhassa tai pihapiirissä. Ihmisillä on käsissään papereita. Mistä tilanteesta on kyse? Missä ja milloin kuva on otettu? Tunnistatko kuvan ihmisiä?

Jos sinulla on tietoa kuvasta, kerro se viestillä osoitteeseen: kotimaa24@kotimaa.fi tai Kotimaan Facebook-sivulla, jossa kuva myös julkaistaan.

Edellisen kuvan ratkaisu

Edellisessä mysteerikuvassa oli kolme naista ja yksi mies, joka tunnistettiin. Eino Erkinaro kirjoittaa: "Mysteerikuvan miespuolisen kahvittelijan silmät ovat syntymäpaikkakunnallaan Somerolla eläkevuosiaan viettävän rovasti Tauno Matias Roton." Erkinaro myös arveli, että kuvan kahvittelun kieli oli ruotsi.

Roto itse vastaa: "Tunnistan itseni, mutta nämä seuralaiseni eivät vielä ole tulleet mieleeni. Kerron kun / jos palautuvat. Partaa aloin kasvattaa Kumlingessa 1979 ja leikkasin sen Hangossa ollessani 1982. Olin Porvoon hiippakunnassa vuosina 1979–2008."

Lue myös:

Mysteerikuva: Ketkä syövät pullapitkoa? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

Mysteerikuva: Mikä ihmeen oppitunti? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

Mysteerikuva: Ketkä istuvat pöydän ääressä? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu