Mysteerikuva: Ketkä istuvat pöydän ääressä? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

Kuva: Kotimaan kuva-arkisto / Tuomo Korteniemi

Kotimaan valokuva-arkistossa on monta laatikollista vanhoja kuvia, joissa ei ole kunnollista tietoa siitä, milloin ja missä tilanteessa kuva on otettu. Mysteerikuva-sarjassa Kotimaa julkaisee kuvia arkistostaan.

Tämän viikon kuvassa neljä naista ja yksi mies istuu pyöreän pöydän ääressä. Keitä kuvan ihmiset ovat? Mistä tilanteesta on kyse? Missä ja milloin kuva on otettu?

Jos sinulla on tietoa kuvasta, kerro se viestillä osoitteeseen: kotimaa24@kotimaa.fi tai Kotimaan Facebook-sivulla, jossa kuva myös julkaistaan.

Edellisen kuvan ratkaisu

Viime viikon kuvaan tuli useita tunnistuksia. Kaikki kuvan henkilöt tunnisti työryhmä Aila ja Hannu Latvala, Jukka Kuparinen, Katri Laurila ja Heikki Kuoppala: "Kuva on otettu Helsingin Vanhan kirkon kryptassa v. 1982. Siinä ollaan laskemassa kirkkovaltuuston ja seurakuntaneuvoston vaalissa annettuja ääniä. Kuvassa vasemmalta lehtori Raili Vihonen, kirkkoherra [vuosina1979–1994] Jaakko Palomurto, nuorisotyöntekijä Tauno Hakala, kanslisti Airi Ranta-Pantti ja virastoapulainen Anniina Palomurto."

Kuva on kuitenkin otettu todennäköisesti mainittua myöhemmin, vuonna 1986.

Lue myös:

Mysteerikuva: Ketkä tyhjentävät vaaliuurnan? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

***

Seuraa Kotimaata Facebookissa ja Twitterissä.

Jos et ole vielä Kotimaan tilaaja, voit tilata lehden tai näköislehden täältä.