Mysteerikuva: Ketkä nikkaroivat? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

Kotimaan valokuva-arkistossa on monta laatikollista vanhoja kuvia, joissa ei ole kunnollista tietoa siitä, milloin ja missä tilanteessa kuva on otettu. Mysteerikuva-sarjassa Kotimaa julkaisee kuvia arkistostaan.

Tämän viikon kuvassa on viisi ihmistä, kolme miestä ja kaksi naista. Yksi miehistä lyö vasaralla, toinen naisista pitää käsissään laudanpalaa. He ovat ikään kuin tikapuita tekemässä. Mistä tilanteesta on kyse? Missä ja milloin kuva on otettu? Tunnistatko kuvan ihmisiä?

Jos sinulla on tietoa kuvasta, kerro se viestillä osoitteeseen: kotimaa24@kotimaa.fi tai Kotimaan Facebook-sivulla, jossa kuva myös julkaistaan.

Edellisen kuvan ratkaisu

Viime viikon mysteerikuvaan tuli kaksi tunnistusta, Ensio Klemiltä ja Hannu Nymanilta. Nyman kirjoittaa: ”Kuva on vuodelta 1978 Lohjan Vivamosta. Kansan Raamattuseuran toimintakeskuksessa rakennettiin uutta rakennusta, josta tuli vuosiksi koko järjestön keskustoimisto. Kuvassa ovat vasemmalta rovasti, KRS:n silloinen hallituksen puheenjohtaja, virsirunoilijanakin tunnettu Pauli Vaalas, KRS:n silloinen talousjohtaja Bruno Salo, keskellä KRS:n silloinen toiminnanjohtaja, rovasti Mauri Tiilikainen ja sitten rakennushankkeesta vastannut DI Kimmo Tepora ja KRS:n silloinen varatoiminnanjohtaja, seuraavana vuonna Tiilikaisen seuraajaksi valittu pastori Veli-Pekka Toiviainen.”

Lue myös:

Mysteerikuva: Mikä viisikko asetelmassa? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

***

Seuraa Kotimaata Facebookissa ja Twitterissä.

Jos et ole vielä Kotimaan tilaaja, voit tilata lehden tai näköislehden täältä.

Edellinen artikkeliPääkirjoitus: Ukrainan sodan symboli on ”haavoittunut enkeli”, joka ei selvinnyt hengissä
Seuraava artikkeliLuterilaiset piispat: Seura­kunnat ympäri Suomen ovat valmiina vastaan­ottamaan ukrainalais­pakolaisia

Ei näytettäviä viestejä