Kokemäen seura­kunnan riitaisa poikkeus­tila alkoi lähes vuosi­kymmen sitten, ja kirkko­herran sijaiset seuraavat toistaan – mistä on kyse?

Turun tuomiokapitulin huhtikuussa 2022 nimittämä vs. kirkkoherra Pasi Virta ei halua puhua poikkeustilasta. Se on hänen mielestään liian dramaattista. Hän haluaa sovitella ja mennä eteenpäin. – On normaalia toimintaa, että määrätään vs. kirkkoherra, naapurikaupungista Porista tehtävään reiluksi vuodeksi lupautunut Virta sanoo. Hän on virkavapaalla olevan kirkkoherra Hannu Tomperin kolmas viransijainen. Normaalilta pikkukaupungin elämä näyttääkin alkukesän…

Kiitos, kun tuet luotettavaa journalismia!

Uuden tilaajan etu: Ensimmäinen kuukausi vain 1 €!

Innostutko ajankohtaisista aiheista ja laadukkaasta merkityksellisestä sisällöstä? Jos et ole vielä Kotimaan digitilaaja, nyt on loistava hetki tutustua mediaan ja aloittaa tilaus. Saat ensimmäisen kuukauden erikoishintaan vain 1 €, ja pääset syventymään kiinnostavaan sisältöömme välittömästi.

Erikoistarjous on voimassa vain rajoitetun ajan ja ainoastaan uusille asiakkaille.

Kuukauden tutustumisjakson jälkeen Kotimaan digitilaus jatkuu automaattisesti hintaan 9,90 €/kk, voit perua tilauksen koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu tästä

Edellinen artikkeliKolumni: Raamattua tuntevat esi­kuvat saattoivat opettaa uskoa eri lähtö­kohdista
Seuraava artikkeliPaavi Franciscus katkaisi eläköitymis­huhuilta siivet mutta pitää ovea auki mahdollisuudelle siirtyä syrjään

Ei näytettäviä viestejä