Arkkitehti ja lintuharrastaja Pasi Siistoselle kevät on puuhakasta aikaa: ”Kun taivaalta kuuluu ’trliu’, puseroni sisällä sykähtää”

Yksi kevään edistymisen innokkaista seuraajista on lintuharrastaja, siuntiolainen arkkitehti Pasi Siistonen. Hänen kotioveltaan aukeavat monipuoliset lintumaastot. 1 Miten kevät on lintuharrastajan näkökulmasta edistynyt kotimaisemissasi, Pasi Siistonen? – Pääsiäisenä alkoi tapahtua toden teolla, kun maaliskuun sitkeä talvi antoi periksi. Tällä hetkellä on näkyvissä ja kuultavissa niitä lajeja, joita yleensäkin havaitsen tähän aikaan. Rastaiden parvet antoivat kyllä…

Kiitos, kun tuet luotettavaa journalismia!

Uuden tilaajan etu: Ensimmäinen kuukausi vain 1 €!

Innostutko ajankohtaisista aiheista ja laadukkaasta merkityksellisestä sisällöstä? Jos et ole vielä Kotimaan digitilaaja, nyt on loistava hetki tutustua mediaan ja aloittaa tilaus. Saat ensimmäisen kuukauden erikoishintaan vain 1 €, ja pääset syventymään kiinnostavaan sisältöömme välittömästi.

Erikoistarjous on voimassa vain rajoitetun ajan ja ainoastaan uusille asiakkaille.

Kuukauden tutustumisjakson jälkeen Kotimaan digitilaus jatkuu automaattisesti hintaan 9,90 €/kk, voit perua tilauksen koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu tästä

Ilmoita asiavirheestä
Edellinen artikkeliKolumni: Jeesus ei ollut mikään muotoa palvova etiketti­mestari, eikä papin ja kanttorinkaan tarvitse olla
Seuraava artikkeliKirkko ja minä: Jukkasjärven kirkon alttariteos on täynnä elämää ja tunteita

Ei näytettäviä viestejä