Arkkipiispa Tapio Luomaa tentataan Piispan kyselytunnilla 3.4. Radio Deissä

Kuva: Olli Seppälä

Mikä on kirkkolaivan nykykurssi? Millä tavoin kristinusko onnistuu vielä puhuttelemaan tavallisia suomalaisia? Radio Dein ja Kotimaan yhteisellä Piispan kyselytunnilla keskiviikkona 3.4. vastaajan paikalle asettuu arkkipiispa Tapio Luoma.

Suorassa lähetyksessä ajankohtaisia kysymyksiä arkkipiispalle esittävät toimittajat Anna-Stina Nykänen Helsingin Sanomista ja Alec Neihum MTV Uutisista sekä päätoimittaja Freija Özcan Kotimaasta ja ohjelmajohtaja Kai Kortelainen Radio Deistä.

Piispan kyselytunti kuullaan Radio Deissä keskiviikkona 3.4. klo 9.05. Viikonloppu-uusinta lauantaina 6.4. klo 11.05. Lähetyksen jälkeen ohjelma on kuunneltavissa ja katsottavissa myös Dei Plussassa.

***

Uuden tilaajan etu: Ensimmäinen kuukausi vain 1€!

Innostutko ajankohtaisista aiheista ja laadukkaasta merkityksellisestä sisällöstä? Jos et ole vielä Kotimaan digitilaaja, nyt on loistava hetki tutustua mediaan ja aloittaa tilaus. Saat ensimmäisen kuukauden erikoishintaan vain 1€, ja pääset syventymään kiinnostavaan sisältöömme välittömästi.

Erikoistarjous on voimassa vain rajoitetun ajan ja ainoastaan uusille asiakkaille.

Kuukauden tutustumisjakson jälkeen Kotimaan digitilaus jatkuu automaattisesti hintaan 9,90€/kk, voit perua tilauksen koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Ota kaikki irti Kotimaasta – napsauta tästä!

Edellinen artikkeliRokuan metsäseminaarissa pohdittiin seurakuntien metsäomistusten kestävää käyttöä ja metsien tulevaisuutta
Seuraava artikkeli”Suo rauhaa kaikkiin kouluihin” – piispat ilmaisivat osanottonsa ja surunsa Vantaan kouluampumisesta

Ei näytettäviä viestejä