Viisi blogia tavoittelee Kotimaan pro blogi -palkintoa

Ensimmäinen Kotimaan pro blogi -palkinto jaetaan 10.4. Palkinnon tarkoitus on ylläpitää ja edistää asiallista blogikirjoittamista kirkossa ja sen liepeillä sekä nostaa esiin kirjoittajia, jotka käsittelevät blogeissaan kirkon ja kristinuskon ajankohtaisia tai ajattomia aiheita.

Loppusuoralle pääsi viisi blogia. Ehdokkaat ovat:

Lars Ahlbäck

Blogger

Ortodoksipappi kirjoittaa vapaasti kirkkonsa opetuksista. Sana papilta -blogi on kuin laajempi palvelusivusto, jossa lukijoilla on myös mahdollisuus tehdä kysymyksiä.

Blogi täällä

Juhani Huttunen

Kotimaa24

Kirjoittaa persoonallisesti, rohkeasti, arvaamattomasti, röyhkeästi, ryöpsähdelleen, tavalla, joka ei ole mahdollista missään muualla kuin blogissa. Teksteissä yhdistyy tarvittaessa sekä reggaemusiikin että teologian syvällinen tuntemus. Lopputuloksena on jäljittelemätöntä ajatuksenjuoksua ja kristillistä mielenmaisemaa.

Blogi täällä

Vuokko Ilola

Kotimaa24

Kirjoittanut määrätietoisesti rajatusta näkökulmasta eli vanhoillislestadiolaisuuden kipupisteistä ja tarjonnut blogissaan mahdollisuuden tuulettaa mielipiteitä ja tunnelmia. Näyttänyt blogin voiman ja mahdollisuudet.

Blogi täällä

Ilkka Koivisto

Blogitaivas

Kirjoittaa persoonallisesti ja huumorin terävä pilke silmissään. Erityisen oivaltavia ovat miksaukset, joissa yhdistetään huumorilla media ja usko. Julkaissut tekstejään myös kirjana (Blogitaivas repeilee).

Blogi täällä

Oisko tulta?

Lily

Kirjoittajat, seitsemän naista (joista viisi pappeja) ja yksi mies, esiintyvät Oisko tulta? -blogissa vain etunimillään, mutta kirjoittajat ovat Minna Jaakkola, Nanna Helaakoski, Mari Leppänen, Minna Tuominen, Heli Yli-Räisänen, Mirka Seppälä, Juudit Hurtig ja Matteus Pentti. Blogi on kirkon verkkotyön segmentoitu tuote A-lehtien ylläpitämässä verkkomedia Lilyssä, kohderyhmänä nuoret naiset omassa yhteisössään. Aineksia muotiblogeista, tarjolla karderoobia ja sielunelämää, kirkkovuotta ja arkirealismia.

Blogi täällä

Voittajan valitsee raati, johon kuuluvat Kotimaan päätoimittaja Mari Teinilä, Jyväskylän seurakunnan viestintäpäällikkö Marjo Rönnkvist ja Rovio Learningin tuotepäällikkö Heikki Rusama. Voittaja julkistetaan Kotimaa-lehdessä, Kotimaa Prossa ja Kotimaa 24:ssä.

Ilmoita asiavirheestä
Edellinen artikkeliHusein Muhammed Kotimaassa: ”Vähemmistöjen pitää saada tietoa enemmistön uskonnosta”
Seuraava artikkeliPiispa Jolkkonen korjailee kirkon välejä Minna Canthiin

Ei näytettäviä viestejä