Väitöskirja selvitti kristitty- ja muslimitaustaisten nuorten ajattelua toisistaan

Kanerva Lattu keräsi väitöstutkimuksessaan kristitty- ja muslimitaustaisten nuorten käsityksiä toisistaan anonyymillä kyselyllä. Kuva: Ismo Pekkarinen/Lehtikuva

Kanerva Latun väitöskirjassa kävi ilmi, että suomalaiset muslimi- ja kristittytaustaiset nuoret näkevät toisensa myönteisesti, mutta odottavat silti toisiltaan kielteisiä arvioita omasta ryhmästään.

Kiitos, kun tuet luotettavaa journalismia!

Uuden tilaajan etu: Ensimmäinen kuukausi vain 1 €!

Innostutko ajankohtaisista aiheista ja laadukkaasta merkityksellisestä sisällöstä? Jos et ole vielä Kotimaan digitilaaja, nyt on loistava hetki tutustua mediaan ja aloittaa tilaus. Saat ensimmäisen kuukauden erikoishintaan vain 1 €, ja pääset syventymään kiinnostavaan sisältöömme välittömästi.

Erikoistarjous on voimassa vain rajoitetun ajan ja ainoastaan uusille asiakkaille.

Kuukauden tutustumisjakson jälkeen Kotimaan digitilaus jatkuu automaattisesti hintaan 9,90 €/kk, voit perua tilauksen koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu tästä

Edellinen artikkeli”Kehitysyhteistyöllä voidaan ehkäistä myös Venäjän vaikutusvallan kasvua Afrikassa” – Lähetysseura ja KUA kritisoivat kehitysyhteistyön lisäleikkauksia
Seuraava artikkeliNäkökulma: ”Harmillista, että kristillisten koulujen täytyy Suomessa nivoutua anglo-amerikkalaisen herätyskristillisyyden ja kulttuurisodan rintamalinjoihin”

Ei näytettäviä viestejä