Tv-yhtiöiden kamerat valmiina Jeesuksen paluuta varten

ljymkiWIKI

Kaksi Amerikan suurinta evankelikaalikaalista televisioyhtiötä on sijoittanut kameroita Jerusalemiin siltä varalta, että Jeesus palaa Raamatun ennustusten mukaan piankin Öljymäelle. Aiheesta on uutisoitu muun muassa
Christian Postissa
jo lokakuun alussa.

Ensimmäiset ympärivuorokautisesti kuvaavat Öljymäelle suunnatut kamerat asensi alunperin kattoterassille teksasilainen Daystar Television Network. Nyt Kalifornian Costa Mesasta tuleva Trinity Broadcasting Network (TBN) on ostanut viereisen rakennuksen mahdollistaakseen samat toimet. TBN on yksi maailman suurimmista uskonnollisista televisioyhtiöistä.

Studiot suunnittelevat käyttävänsä Jerusalemissa saavuttamaansa jalansijaa hyvinkin aktiivisesti myös levittääkseen sanomaa Kristuksesta paikalliselle juutalaisväestölle ja rohkaistakseen Jeesukseen uskovia juutalaisia tulemaan mukaan työhön.

Tämänkaltainen käännytystyö aiheuttaa närää ortodoksijuutalaisten keskuudessa. Kristillinen käännytystyö on laillista Israelissa, vaikka hallitus on aika ajoin rajoittanut ja estänytkin sen harjoittamista.

(Kuva: David Lisbona/Wikipedia)

Edellinen artikkeliImaami: Vaalimainos moskeijan ovessa uskonnon mukaista
Seuraava artikkeliKaikki eivät sulata Grahamin tukea Romneylle

Ei näytettäviä viestejä