TV-vinkki: Pakko painaa duunii mutta mitä sen jälkeen?

Barack ja Michelle Obaman tuottama dokumenttisarja Jokapäiväinen työmme tutkii tämän päivän työelämää ja sen tarjoamia merkityksiä. Kuva: Netflix

Millaista työelämä on tänä päivänä? Riittääkö se, että työstä maksetulla palkalla voi elää, vai pitääkö työn tarjota syvempää merkitystä? Minkälaisia tulevaisuuden työpaikat ovat? Kysymyksiä pohditaan kahdessa dokumentissa, jotka voi katsoa suoratoistopalveluista.

Kiitos, kun tuet luotettavaa journalismia!

Uuden tilaajan etu: Ensimmäinen kuukausi vain 1 €!

Innostutko ajankohtaisista aiheista ja laadukkaasta merkityksellisestä sisällöstä? Jos et ole vielä Kotimaan digitilaaja, nyt on loistava hetki tutustua mediaan ja aloittaa tilaus. Saat ensimmäisen kuukauden erikoishintaan vain 1 €, ja pääset syventymään kiinnostavaan sisältöömme välittömästi.

Erikoistarjous on voimassa vain rajoitetun ajan ja ainoastaan uusille asiakkaille.

Kuukauden tutustumisjakson jälkeen Kotimaan digitilaus jatkuu automaattisesti hintaan 9,90 €/kk, voit perua tilauksen koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu tästä

Edellinen artikkeliInhoa, surua, myötätuntoa ja yllätystä – Uudessa väitöskirjassa analysoidaan Jeesuksen vertauksien tunnevaikuttamista
Seuraava artikkeliRock-ikoneita Tampereen Kalevan kirkossa – Kuka saa olla Jumalan kuva? 

Ei näytettäviä viestejä