Tikkurilassa päätettiin, ettei seura­kunnan tiloja voi käyttää sateen­kaari­parien vihkimiseen – ”Tässä on nyt dilemma, ja se pitää ratkaista kirkolliskokouksessa”

Vantaan Tikkurilan seurakunnan seurakuntaneuvosto käsitteli keskiviikkona 11.10. aloitetta seurakunnan tilojen avaamisesta sateenkaariparien vihkimiselle. Neuvosto päätyi kuitenkin yllättävään lopputulokseen: neuvoston kanta on, ettei se voi päättää asiasta. Syynä tähän on se, että neuvosto tulisi näkemyksensä mukaan samalla päättäneeksi kirkon avioliittokäsityksestä. Siihen sillä ei ole valtuuksia. Aloitteen tilojen avaamisesta oli tehnyt Tikkurilan seurakuntaneuvoston Tulkaa Kaikki -ryhmä, ja…

Kiitos, kun tuet luotettavaa journalismia!

Uuden tilaajan etu: Ensimmäinen kuukausi vain 1 €!

Innostutko ajankohtaisista aiheista ja laadukkaasta merkityksellisestä sisällöstä? Jos et ole vielä Kotimaan digitilaaja, nyt on loistava hetki tutustua mediaan ja aloittaa tilaus. Saat ensimmäisen kuukauden erikoishintaan vain 1 €, ja pääset syventymään kiinnostavaan sisältöömme välittömästi.

Erikoistarjous on voimassa vain rajoitetun ajan ja ainoastaan uusille asiakkaille.

Kuukauden tutustumisjakson jälkeen Kotimaan digitilaus jatkuu automaattisesti hintaan 9,90 €/kk, voit perua tilauksen koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu tästä

Ilmoita asiavirheestä
Edellinen artikkeliEi ole sisäistetty ehtoollisen rikkautta – Miikka Ruokanen arvostelee blogissaan messun toimittamista, jota hallitsee ”lain­kuuliainen virka­miesmäinen käsi­kirja­fundamentalismi”
Seuraava artikkeliAsunnottomat eivät kaipaa sääliä, mutta empatia voisi lisääntyä – Kadulta ”kaidalle polulle” selvinnyt Tii Judén muistuttaa, että asunnoton on aina jonkun lapsi

Ei näytettäviä viestejä