Teologi Ira Langesta tuli johdon valmentaja ja juutalainen: ”Me emme voi keskustella mistään kunnolla, jos pelkäämme koko ajan herättävämme toisissa vaikeita tunteita”

– Leikkisyys, huumori, ilo ja itselle nauraminen ovat todella tärkeitä. Ei ole tarkoitus, että me otamme itseämme liian vakavasti. Juutalaisilla on tapa nauraa itselleen – kristityt ovat siinä heikompia. Kuva: Jani Laukkanen

Syöpädiagnoosilla kuolemaantuomittu yritysvalmentaja ja teologi, juutalainen androgyyni Ira Lange ei ole ”ihan perinteinen emäntä”. Hän on etsinyt vimmaisesti yhteyttä identiteettiinsä, ihmisiin ja Jumalaan.

Kiitos, kun tuet luotettavaa journalismia!

Uuden tilaajan etu: Ensimmäinen kuukausi vain 1 €!

Innostutko ajankohtaisista aiheista ja laadukkaasta merkityksellisestä sisällöstä? Jos et ole vielä Kotimaan digitilaaja, nyt on loistava hetki tutustua mediaan ja aloittaa tilaus. Saat ensimmäisen kuukauden erikoishintaan vain 1 €, ja pääset syventymään kiinnostavaan sisältöömme välittömästi.

Erikoistarjous on voimassa vain rajoitetun ajan ja ainoastaan uusille asiakkaille.

Kuukauden tutustumisjakson jälkeen Kotimaan digitilaus jatkuu automaattisesti hintaan 9,90 €/kk, voit perua tilauksen koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu tästä

Edellinen artikkeliSunnuntain evankeliumi: Kolminaisuuden ajatteleminen on hapuilua Jumalaa kohti
Seuraava artikkeliTaiteilija Heljä Liukko-Sundström on kuollut – Kotimaan haastattelussa hän kertoi Humppilan kirkon uusien teosten synnystä

Ei näytettäviä viestejä