Tasavallan presidentti myönsi arvonimiä – mukana myös kirkollisesti tunnettuja henkilöitä

Helsingin tuomiokirkon pääsuntio Petri Oittinen. Kuva: Esko Jämsä

Tasavallan presidentti Alexander Stubb on tänään 19.4. myöntänyt peräti 99 uutta arvonimeä eri aloilla kunnostautuneille henkilöille. Myös muutamalle kirkollisissa töissä ja toimissa kunnostautuneelle myönnettiin arvonimi.

Jorma Hannikainen sai musiikkineuvoksen arvonimen. Kirkkomusiikin monitoimijana tunnettu ja liturgiikkaan erikoistunut tutkijatohtori Hannikainen on toiminut kanttorina, kirkkomuusikoiden kouluttajana, tutkijana sekä kuoronjohtajana. Hänet tunnetaan myös säveltäjänä.

Anssi Joutsenlahti sai valtiopäiväneuvoksen arvonimen. Hän on pitkällä urallaan toiminut muun muassa kirkkoherrana ja kansanedustajana.

Petri Oittinen sai kanslianeuvoksen arvonimen. Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan pääsuntiona pitkään toiminut Oittinen on monelle tuttu Tuomiokirkon tuntija ja työntekijä, joka on palvellut seurakuntalaisia arjessa ja juhlassa vuodesta 1981 lähtien.

Edellinen artikkeliLukijalta: Yksi vai kaksi avioliittokäsitystä?
Seuraava artikkeliSuomen Rauhanturvaajaliiton puheenjohtaja Jorma Ala-Sankila: ”Valtiolta edellytetään uuden ajan veteraanien huomioimista”

Ei näytettäviä viestejä