Tarvitaanko viimeinen, verinen Harmageddonin taistelu todella?

Miksi kristinuskon suuri kertomus huipentuu Ilmestyskirjassa viimeiseen taisteluun? Eikö tässä maailmassa ole jo sodittu tarpeeksi? Eletään joulukuun loppua vuonna 1999. Jeesus on ahdistunut. Hän on saanut Isältään toimeksiannon, jota ei aio toteuttaa. Kuka kaataisi maahan vihan maljan ja jättäisi sinetit avaamatta? Edellä kuvattu asetelma toimii juonena amerikkalaisen Hal Hartleyn avantgarde-elokuvalle Elämän kirja (1998). Vähälle huomiolle…

Kiitos, kun tuet luotettavaa journalismia!

Uuden tilaajan etu: Ensimmäinen kuukausi vain 1 €!

Innostutko ajankohtaisista aiheista ja laadukkaasta merkityksellisestä sisällöstä? Jos et ole vielä Kotimaan digitilaaja, nyt on loistava hetki tutustua mediaan ja aloittaa tilaus. Saat ensimmäisen kuukauden erikoishintaan vain 1 €, ja pääset syventymään kiinnostavaan sisältöömme välittömästi.

Erikoistarjous on voimassa vain rajoitetun ajan ja ainoastaan uusille asiakkaille.

Kuukauden tutustumisjakson jälkeen Kotimaan digitilaus jatkuu automaattisesti hintaan 9,90 €/kk, voit perua tilauksen koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu tästä

Edellinen artikkeliPääkirjoitus: Maailman pitäisi yhdessä vaatia, että omien kansalaistensa henkiä uhraava terroristi­järjestö Hamas vapauttaa panttivangit ja antautuu
Seuraava artikkeliTampereen Messukylän seurakunnan ovet avattiin kaikille pareille – ”Jokainen on tärkeä ja Jumalalle yhtä rakas”

Ei näytettäviä viestejä