Tamperelainen seurakuntapappi Jussi Luoma LML:n neuvoston jäseneksi: Kirkkojen tehtävä on seistä syrjittyjen puolella

Jussi Luoma kuvattuna Helsingissä 21.8.2023

Lauantai-iltana Luterilaisen maailmanliiton (LML) yleiskokouksessa valittiin maailmanliitolle uusi presidentti sekä neuvoston jäsenet. Tampereen Messukylän seurakuntapastori Jussi Luoma valittiin Suomen luterilaisen kirkon edustajana neuvoston jäseneksi. Hän seuraa tässä tehtävässä arkkipiispa Tapio Luoman erityisavustaja Minna Hietamäkeä. Jussi Luoma ei ole sukua arkkipiispa Tapio Luomalle. Krakovassa Jussi Luoma on ollut osa Suomen luterilaisen kirkon yhdeksänhenkistä virallisten edustajien delegaatiota….

Kiitos, kun tuet luotettavaa journalismia!

Uuden tilaajan etu: Ensimmäinen kuukausi vain 1 €!

Innostutko ajankohtaisista aiheista ja laadukkaasta merkityksellisestä sisällöstä? Jos et ole vielä Kotimaan digitilaaja, nyt on loistava hetki tutustua mediaan ja aloittaa tilaus. Saat ensimmäisen kuukauden erikoishintaan vain 1 €, ja pääset syventymään kiinnostavaan sisältöömme välittömästi.

Erikoistarjous on voimassa vain rajoitetun ajan ja ainoastaan uusille asiakkaille.

Kuukauden tutustumisjakson jälkeen Kotimaan digitilaus jatkuu automaattisesti hintaan 9,90 €/kk, voit perua tilauksen koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu tästä

Ilmoita asiavirheestä
Edellinen artikkeliKolumni: ”Ottakaa muutokset vastaan vailla pahuuden pelkoa”
Seuraava artikkeliLML:n yleiskokous jalkautui keskitysleirille: Toivoa on siinä, että ihmiskunta muistaa oman pimeän puolensa

Ei näytettäviä viestejä