Tällä viikolla sattuvasti sanovat Maryam Abdulkarir, Teemu Laajasalo ja Janne Silvast

Kuva: Gun Damén

”Millainen Jumala sallii tämän? Kovin suurella äänellä ei kannata ruveta kysymyksiin vastauksia mestaroimaan. Kun lapsi tappaa toisen lapsen, ylittää se kaiken ymmärryksen.”

Helsingin hiippakunnan piispa Teemu Laajasalo iltahartaudessaan Ylellä 2.4.

Ihmiselle on avuksi, että on toinen ihminen, joka kuuntelee ja elää samassa myötätunnossa. Sitä varten kirkko on olemassa.”

Tikkurilan seurakunnan kirkkoherra Janne Silvast Ylen haastattelussa 2.4.

Paine reagoida nopeasti ja pelko julkisen riepottelun kohteeksi joutumisesta on ikävä yhdistelmä. Se nimittäin luo ja ylläpitää ilmapiiriä, jossa vastakkainasettelu vahvistuu ja poterot syvenevät. ”

Kirjailija, aktivisti ja kolumnisti Maryam Abdulkadir Apu-lehden kolumnissa 4.4.

***

Uuden tilaajan etu: Ensimmäinen kuukausi vain 1€!

Innostutko ajankohtaisista aiheista ja laadukkaasta merkityksellisestä sisällöstä? Jos et ole vielä Kotimaan digitilaaja, nyt on loistava hetki tutustua mediaan ja aloittaa tilaus. Saat ensimmäisen kuukauden erikoishintaan vain 1€, ja pääset syventymään kiinnostavaan sisältöömme välittömästi.

Erikoistarjous on voimassa vain rajoitetun ajan ja ainoastaan uusille asiakkaille.

Kuukauden tutustumisjakson jälkeen Kotimaan digitilaus jatkuu automaattisesti hintaan 9,90€/kk, voit perua tilauksen koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Ota kaikki irti Kotimaasta – napsauta tästä!

Edellinen artikkeliKirkko on sisäisesti erimielinen ja nyt sitä pitäisi oppia sietämään
Seuraava artikkeliKaupunki­kulttuuri on vasta kehittymässä Suomeen ja nyt kaupunki­rakentaminen on jo menossa väärään suuntaan professori varoittaa

Ei näytettäviä viestejä