Tällä viikolla sanovat sotatieteiden dosentti Ilmari Käihkö sekä toimittaja Saska Saarikoski ja liiketoimintajohtaja Ville Kormilainen

Kuva: Gun Damén

”Valtaosa maailman sodista tapahtuu myös valtioiden sisällä. ’Epätavanomaisina’ pidetyt sodat ovat tosiasiassa ’tavanomaisia’ sotia. Tällaiset sodat ovat monimutkaisia, epäselviä ja likaisia tavalla, johon emme ole ajattelussamme tottuneet. Emme, vaikka meilläkin on kokemuksemme sellaisista sodista: emme vain tahdo muistella omaa sisällissotaamme heimosodista puhumattakaan.”

Sotatieteiden dosentti Ilmari Käihkö Ylen kolumnissa 19.10.

”Lähi-idän konfliktin juuret ulottuvat vuosituhansia taaksepäin. Alueen kolme suurta uskontoa johtavat sukujuurensa Abrahamista. Sukuriidat ovat riidoista pahimpia, vaikka ulkopuolisille ne voivat olla täysin käsittämättömiä.”

Toimittaja Saska Saarikoski Helsingin Sanomien kolumnissa 18.10.

”Motkotat maksullisesta vessasta ja suomalaisten käytöksestä = 800 tykkäystä ja 80 000 näyttöä. Nostat kiinnostavan ammatillisen jutun esiin = äiti tykkää ja 3 näyttöä.”

Kaiun liiketoimintajohtaja Ville Kormilainen X:ssä (entinen twitter) 18.10.

Edellinen artikkeliJuuri nyt Suomessa on meneillään suuria rakenteellisia muutoksia – Olisiko lopulta yhteisöllisyys se, mistä meidän pitäisi olla eniten huolissamme?
Seuraava artikkeliNäkökulma: Viikko sitten menehtynyt Martti Ahtisaari korosti kuuntelua ja kaikkien tasavertaista kohtelua

Ei näytettäviä viestejä