Suurella Sydämellä Kirkkopalveluihin

Suurella Sydämellä -vapaaehtoistoiminnan koordinointivastuu ja tuotemerkin omistajuus siirtyvät Kirkkopalvelut ry:lle syksyllä 2014. Tampereen seurakuntayhtymän yhteinen kirkkoneuvosto päätti asiasta kokouksessaan 27.3.2014.

̶  Suurella Sydämellä -toiminta on laajentunut valtakunnalliseksi ja uusia seurakuntia liittyy mukaan verkostoon jatkuvasti. Toiminta sopii hyvin yhteen Kirkkopalvelujen nykyisten seurakuntia ja kristillisiä järjestöjä palvelevien toimintojen kanssa, Kirkkopalvelujen johtaja Ilkka Mattila sanoo.

̶  Valtakunnallisen toiminnan ylläpito ja palvelun kehittäminen paikallisseurakunnasta käsin on haastavaa. Koemme, että Kirkkopalveluilla on valtakunnallisena toimijana paremmat mahdollisuudet jatkojalostaa laajenevaa Suurella Sydämellä -toimintaa, yhteisen seurakuntatyön johtaja Timo Takala Tampereen seurakuntayhtymästä perustelee päätöstä.

Suurella Sydämellä on vapaaehtoisen auttamisen verkkopalvelu, jonka kautta voi ilmoittautua erilaisiin vapaaehtoistehtäviin lähimmäisten auttamiseksi sekä pyytää itselleen apua. Verkosto toimii jo yli 30 paikkakunnalla.

Torstaina ilmestyvän Kotimaan viikon henkilö on Suurella Sydämellä -vapaaehtoisverkoston tuottaja Ilkka Kalmanlehto. Lue juttu lehdestä.

Ilmoita asiavirheestä
Edellinen artikkeliTšingis-kaanin maasta Järvenpäähän
Seuraava artikkeliOpas lähisuhdeväkivaltaan puuttumiseksi julkaistu

Ei näytettäviä viestejä