Suomen Lähetysseuran ja Lasten ja nuorten keskuksen rippikoulut yhdistyvät

Suomen Lähetysseura on jo vuodesta 1957 alkaen järjestänyt lähetysteemoihin ja musiikkiin keskittyviä rippikouluja Päiväkummussa. Lasten ja nuorten keskus on puolestaan järjestänyt tahollaan rippikouluja ulkosuomalaisille nuorille jo yli kolmenkymmenen vuoden ajan. Nyt kansainvälisesti virittyneet toimijat ovat yhdistäneet voimansa. Kesästä 2024 alkaen Lähetysseura ja LNK tarjoavat kaksikielisiä ja kansainvälisiä rippikouluja Orivedellä, Päiväkummun leirikeskuksessa.

KONKREETTISIN MUUTOS Lähetysseuran kannalta tulee olemaan kaksikielisyys, mikä tekee leireistä entistäkin kansainvälisempiä. Lähetysseuran rippikoulutyön ja lähetyskasvatuksen asiantuntija Miina Kurjenmiekka kertoo tiedotteessa globaalin näkökulman nousevan keskiöön entistä vahvemmin. Globaalin vastuun ja lähetyksen näkökulmien lisääntymistä korostaa samassa tiedotteessa myös LNK:n kansainvälisten rippikoulujen koordinaattori Elise Kyttä. Olennainen muutos LNK:n leirien kannalta tulee myös olemaan paikan vaihtuminen Partaharjulta Lähetysseuran Päiväkumpuun.

* * *

Haluatko tutustua Kotimaa-lehteen?

Tilaa Kotimaan näytelehti ilmaiseksi täältä. Lähetämme PDF-lehden sähköpostiisi. Näytelehden tilaaminen ei edellytä jatkotilausta. Näytetilauksen voi tehdä vain kerran.

Antoisia lukuhetkiä!

Ilmoita asiavirheestä
Edellinen artikkeliSunnuntain evankeliumi ja pyhän tekstit: Tulkaa syömään!
Seuraava artikkeliKuolemantaito­valmentaja Jade Heng: Jos kuolemaan ei varaudu, siitä voi seurata stressiä omaisille

Ei näytettäviä viestejä