Sodan kasvot ovat ihmisen kasvot – Ukrainassa vapaaehtoiset vievät avustustarvikkeita etulinjaan ja järjestävät veteraaneille tukiryhmiä

Länsiukrainalaisessa Lvivin kaupungissa hotellin vastaanotto on kuin mikä tahansa vastaava Euroopassa. Kun virkailija ojentaa huoneen avaimen ja neuvoo missä aamupala tarjoillaan, seuraa ohje siitä, miten mennä pommisuojaan ilmahälytyksen tullessa. Sodan todellisuus tulee vastaan Lvivissä, kaukana etulinjasta. Venäjän ilmaiskut löytävät tiensä aina silloin tällöin tänne asti. Seuraavana aamuna ihmiset kiirehtivät työpaikoilleen normaaliin tapaan toisten istuessa kahviloissa….

Kiitos, kun tuet luotettavaa journalismia!

Uuden tilaajan etu: Ensimmäinen kuukausi vain 1 €!

Innostutko ajankohtaisista aiheista ja laadukkaasta merkityksellisestä sisällöstä? Jos et ole vielä Kotimaan digitilaaja, nyt on loistava hetki tutustua mediaan ja aloittaa tilaus. Saat ensimmäisen kuukauden erikoishintaan vain 1 €, ja pääset syventymään kiinnostavaan sisältöömme välittömästi.

Erikoistarjous on voimassa vain rajoitetun ajan ja ainoastaan uusille asiakkaille.

Kuukauden tutustumisjakson jälkeen Kotimaan digitilaus jatkuu automaattisesti hintaan 9,90 €/kk, voit perua tilauksen koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu tästä

Ilmoita asiavirheestä
Edellinen artikkeliTurussa huomattiin, etteivät suomalaiset tiedä mitä sielunhoito on – nyt ajan keskusteluun voi varata netissä
Seuraava artikkeli300 piparimuottia harrastuksekseen kerännyt Kaarina Heiskanen: ”Jos tietäisin että maailmanloppu tulee huomenna, tekisin piparitaikinan”

Ei näytettäviä viestejä