Sateenkaarevat kirkon työntekijät kohtaavat työpaikalla hengellistä väkivaltaa

Kirkon sateenkaareville työntekijöille on esimerkiksi sanottu, että sateenkaari-ihmiset ovat liikaa esillä, tai että heidän identiteettinsä on sairasta ja Jumalan tahdon vastaista. Kuva: Olli Seppälä

Suurin osa seurakuntien esihenkilöistä ei puutu seksuaali- ja sukupuolivähemmistöön kuuluvien työntekijöiden työpaikalla kohtaamaan hengelliseen väkivaltaan.

Kiitos, kun tuet luotettavaa journalismia!

Uuden tilaajan etu: Ensimmäinen kuukausi vain 1 €!

Innostutko ajankohtaisista aiheista ja laadukkaasta merkityksellisestä sisällöstä? Jos et ole vielä Kotimaan digitilaaja, nyt on loistava hetki tutustua mediaan ja aloittaa tilaus. Saat ensimmäisen kuukauden erikoishintaan vain 1 €, ja pääset syventymään kiinnostavaan sisältöömme välittömästi.

Erikoistarjous on voimassa vain rajoitetun ajan ja ainoastaan uusille asiakkaille.

Kuukauden tutustumisjakson jälkeen Kotimaan digitilaus jatkuu automaattisesti hintaan 9,90 €/kk, voit perua tilauksen koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu tästä

Edellinen artikkeliValkealan kirkkoherraksi valittu Satu Leino: ”Pienenevistä resursseista huolimatta myös tulevaisuudessa löydämme mielekkään tavan levittää ilosanomaa”
Seuraava artikkeliInhoa, surua, myötätuntoa ja yllätystä – Uudessa väitöskirjassa analysoidaan Jeesuksen vertauksien tunnevaikuttamista

Ei näytettäviä viestejä