Radio Dei julkaisi Jalovaaran kohutun puheen

Radio Dei on julkaissut Pirkko Jalovaaran 27.1. Kallion kirkossa pitämän tilaisuuden äänitteen. Tilaisuudesta ovat peräisin MOT-ohjelman kohua herättäneet kohdat, joissa puhutaan demoneista ja lääkkeistä.

Kotimaa24 on aiemmin kertonut, että Jalovaraan Radio Deissä ja Seurakuntalainen.fi-sivustolla esittämät syytökset siitä, että MOT olisi liitänyt Kallion kirkosta otettuihin videokuviin hänen toisaalla pitämäänsä puhetta, eivät pidä paikkaansa. Kotimaa24 kuunteli MOT:n alkuperäisen ääniraidan 27.2. iltapäivällä.

Seurakuntalainen.fi uutisoi illalla 27.2. virheellisesti, että Kotimaa24:n ääniraitaa koskenut uutinen olisi todistanut, että Jalovaaran lääkepuheet olisivat olleet yksityisessä rukoustilanteessa sanottuja. Nyt kokonaisuudessaan julkaistu äänite osoittaa samoin kuin Kotimaa24 kuulema MOT:n ääniraita, että kyseinen kohta oli osa Jalovaraan puhetta ja siihen sisältyvää rukousjaksoa, josta Jalovaara itse käyttää nimitystä ”tiedonsanat”. Puhe oli kaikkien kirkossa olijoiden kuultavissa, toisin kuin on haluttu väittää.

Kuuntele Jalovaaran puhe kokonaisuudessaan Radio Dein arkistosta

Lue

Kotimaa24 kävi Ylessä kuuntelemassa kiistellyn ääniraidan

Radio Dei julkaisi Kallion kirkon äänitallenteen kokonaisuudessaan

Edellinen artikkeliSuomen nuorin kirkkovaltuuston puheenjohtaja
Seuraava artikkeliJalovaaralle porttikielto Kallion kirkkoon

Ei näytettäviä viestejä