Piispa Jolkkonen esittää osanottonsa Rautavaaran auto-onnettomuuden uhrien omaisille

Kuopion piispa Jari Jolkkonen on esittää osanottonsa Rautavaaralla sunnuntaina tapahtuneessa auto-onnettomuudessa menehtyneiden omaisille. Auton ja linja-auton törmäyksessä kuoli äiti ja kolme alle kouluikäistä lasta.

”Uutinen Rautavaaran auto-onnettomuudesta pysäyttää ja vetää sanattomaksi. Ajatus äidin ja kolmen pienen lapsen elämän murskaantumisesta pimeällä tiellä tuntuu järkyttävältä. Voimme vain aavistella isän, omaisten ja ystävien tuskan määrää. Ajatellessani onnettomuutta perheen isänä mielessäni on hiljainen rukous: Ota vastaan palvelijasi, anna iäisen valosi loistaa heille”, Jolkkonen kirjoittaa.

”Esitän syvän osanottoni uhrien omaisille. Toivon, että he saavat kaiken mahdollisen tuen. Vetoan kaikkiin seurakuntiin, että tulevan pyhäinpäivän jumalanpalveluksissa muistetaan Rautavaaran auto-onnettomuuden uhreja ja omaisia ja rukoillaan heidän puolestaan.”

”Jeesus, anna enkeleitä, sinne missä itketään. Sinne missä tukahdutaan, kaipaukseen ja ikävään. Jeesus, anna enkeleitä, kun on mieli avuton, kun tullut suuri huoli, joka liian raskas on”, piispa kirjoittaa.

Ilmoita asiavirheestä
Edellinen artikkeliLaajasalo: Kirkon tabu ei ole seksi vaan Jeesus
Seuraava artikkeliKirkkoherra toivoo työrauhaa erotiikkamessujen kirkon osastolle

Ei näytettäviä viestejä