Partiolaisten adventtikalenterin kuvittaja Ninka Reittu: ”Sukulaisten kanssa meillä on edelleen WhatsApp-ryhmä, jossa luukkuja avataan yhdessä”

Lastenkirjailija ja kuvataiteilija Ninka Reittu kuvitti partiolaisten adventtikalenterin jo toista kertaa. 1 Minkälainen on oma suhteesi partiolaisten adventtikalenteriin? – Se on minulle jo lapsuudesta tuttu. Meillä oli aina partiolaisten adventtikalenteri kotona, ja vaikka en itse ollut partiossa, niin kiersin partiolaiskavereideni kanssa myymässä sitä ovelta ovelle. Sukulaisten kanssa meillä on edelleen WhatsApp-ryhmä, jossa luukkuja avataan yhdessä….

Kiitos, kun tuet luotettavaa journalismia!

Uuden tilaajan etu: Ensimmäinen kuukausi vain 1 €!

Innostutko ajankohtaisista aiheista ja laadukkaasta merkityksellisestä sisällöstä? Jos et ole vielä Kotimaan digitilaaja, nyt on loistava hetki tutustua mediaan ja aloittaa tilaus. Saat ensimmäisen kuukauden erikoishintaan vain 1 €, ja pääset syventymään kiinnostavaan sisältöömme välittömästi.

Erikoistarjous on voimassa vain rajoitetun ajan ja ainoastaan uusille asiakkaille.

Kuukauden tutustumisjakson jälkeen Kotimaan digitilaus jatkuu automaattisesti hintaan 9,90 €/kk, voit perua tilauksen koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu tästä

Ilmoita asiavirheestä
Edellinen artikkeliLahjoja lapsille, kukkia vanhuksille ja tukea nuorille – Joulukeräyksillä välitetään apua ja hyvää mieltä
Seuraava artikkeliKolumni: Voisivatko luostarit kehittyä sellaiseen suuntaan, että erilaiset määräaikaiset sitoutumiset tulisivat tasaveroisina elinikäisten lupausten rinnalle?

Ei näytettäviä viestejä