Ovien avaaminen samaa sukupuolta oleville pareille jakaa seurakuntia – Katso missä kirkoissa heitä vihitään

Yhä useampi seurakunta on tehnyt päätöksen siitä, että seurakunnan tiloissa voidaan vihkiä samaa sukupuolta olevia pareja. Osa pääkaupunkiseudun seurakunnista ilmoitti jo 2017 uuden avioliittolain astuessa voimaan, että niiden kirkkotilat ovat auki kaikkien parien vihkimiseen. Viime kuukausina tiloja on kuitenkin avattu nopealla tahdilla. Kotimaa kokosi tätä juttua varten listan seurakunnista, jotka ovat tehneet päätöksen ovien avaamisesta….

Kiitos, kun tuet luotettavaa journalismia!

Uuden tilaajan etu: Ensimmäinen kuukausi vain 1 €!

Innostutko ajankohtaisista aiheista ja laadukkaasta merkityksellisestä sisällöstä? Jos et ole vielä Kotimaan digitilaaja, nyt on loistava hetki tutustua mediaan ja aloittaa tilaus. Saat ensimmäisen kuukauden erikoishintaan vain 1 €, ja pääset syventymään kiinnostavaan sisältöömme välittömästi.

Erikoistarjous on voimassa vain rajoitetun ajan ja ainoastaan uusille asiakkaille.

Kuukauden tutustumisjakson jälkeen Kotimaan digitilaus jatkuu automaattisesti hintaan 9,90 €/kk, voit perua tilauksen koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu tästä

Ilmoita asiavirheestä
Edellinen artikkeliUPI:n vanhempi tutkija Toni Alaranta: Turkissa käydään tämän vuoden tärkeimmät vaalit eikä Erdoğan ole voittamaton
Seuraava artikkeliHengelliset kesäjuhlat ja tapahtumat odottavat kasvavia kävijämääriä kesälle 2023

Ei näytettäviä viestejä