Opetus jatkuu koulujen pommisuojissa – Ukraina-apu tähtää jo tulevaisuuteen

Kirkon Ulkomaanapu on auttanut koulujen pommisuojien rakentamisessa ja varustamisessa. Pommisuoja on Ukrainassa edellytys lähiopetuksen jatkamiselle.

Kouluihin rakennetuissa pommisuojissa voidaan pitää oppitunteja ilmahälytysten aikana, Ukrainasta tavoitettu Kirkon ulkomaanavun viestinnän asiantuntija Ulriikka Myöhänen kertoo. Kotimaa kartoitti myös, mitä muutamat muut kirkolliset suomalaiset järjestöt ovat tehneet Ukrainassa ja kuinka paljon niiden Ukraina-keräykset ovat tuottaneet rahaa. ULRIIKKA MYÖHÄNEN vastaa puhelimeen Kiovasta. Hän on tullut sinne edellispäivänä noin 250 000 asukkaan Tšernihivistä Pohjois-Ukrainasta. Ensimmäisen sotavuoden aikana…

Kiitos, kun tuet luotettavaa journalismia!

Uuden tilaajan etu: Ensimmäinen kuukausi vain 1 €!

Innostutko ajankohtaisista aiheista ja laadukkaasta merkityksellisestä sisällöstä? Jos et ole vielä Kotimaan digitilaaja, nyt on loistava hetki tutustua mediaan ja aloittaa tilaus. Saat ensimmäisen kuukauden erikoishintaan vain 1 €, ja pääset syventymään kiinnostavaan sisältöömme välittömästi.

Erikoistarjous on voimassa vain rajoitetun ajan ja ainoastaan uusille asiakkaille.

Kuukauden tutustumisjakson jälkeen Kotimaan digitilaus jatkuu automaattisesti hintaan 9,90 €/kk, voit perua tilauksen koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu tästä

Ilmoita asiavirheestä
Edellinen artikkeliKorona sekoitti kirkon kastetilastot ja muutti tilastointitapaa
Seuraava artikkeliMysteerikuva: Ketkä ovat kartan edessä ja miksi?

Ei näytettäviä viestejä