”Onko kirkko kuin 1990-luvun Nokia? Liian pitkään liian menestynyt ja itsetyytyväinen”

Kirkon juhlilla Tampereella Arto O. Salonen (vas,), Karina Jutila, Jyri Komulainen ja Hanna Salomäki hahmottelivat kirkon tulevaisuutta. Tilaisuuden juonsi Anna Patronen. Kuva: Jussi Rytkönen.

Kirkon juhlissa Tampereella keskusteltiin kirkon tulevaisuudesta. Vahvan kirkon tunnistaa paneelissa mukana olleen professori Arto Salosen mukaan siitä, että se uskaltaa rakentaa siltoja. Erilaisuus ei voi olla uhka sellaiselle yhteisölle.
– Kirkko voisi ottaa kiinni ääripäistymisestä, joka on yhteiskunnassa vallassa tällä hetkellä ja kääntää yhteiskuntaa kohti toivoa ja rauhaa.

Kiitos, kun tuet luotettavaa journalismia!

Uuden tilaajan etu: Ensimmäinen kuukausi vain 1 €!

Innostutko ajankohtaisista aiheista ja laadukkaasta merkityksellisestä sisällöstä? Jos et ole vielä Kotimaan digitilaaja, nyt on loistava hetki tutustua mediaan ja aloittaa tilaus. Saat ensimmäisen kuukauden erikoishintaan vain 1 €, ja pääset syventymään kiinnostavaan sisältöömme välittömästi.

Erikoistarjous on voimassa vain rajoitetun ajan ja ainoastaan uusille asiakkaille.

Kuukauden tutustumisjakson jälkeen Kotimaan digitilaus jatkuu automaattisesti hintaan 9,90 €/kk, voit perua tilauksen koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu tästä

Edellinen artikkeli”Olin todella pahasti tyrinyt ja siipeni polttanut” – Lue tarinat Toivon biisien takaa
Seuraava artikkeliSuomen resilienssi perustuu varautumiseen – varautuminen alkaa lähimmäisestä huolehtimisesta

Ei näytettäviä viestejä