Oletko kirkon työssä kohdannut jotakin, mikä koettelee todellisuudenkäsityksesi rajoja? Teemme juttua – Kerro kokemuksistasi

Kuva: Pixabay

Teemme Kotimaahan juttua kirkon työntekijöiden työssään kohtaamista yliluonnollisista kokemuksista. Tällä tarkoitamme selittämättömiä tapahtumia, aistimuksia ja kokemuksia, jotka olet ehkä tulkinnut hengellisesti tai ei-hengellisesti. Onko sinulle tapahtunut jotain, mikä on koetellut todellisuudenkäsityksesi rajoja? Oletko kokenut tai todistanut jotain sellaista, minkä kertominen kollegoille tai työyhteisölle on tuntunut vaikealta tai mahdottomalta?

Mahdollisten kokemuksien, tapahtumien tai aistimuksien täytyy olla itsellesi tapahtuneita. Kuulemiasi toisten ihmisten kokemuksia tai rippisalaisuuden piiriin kuuluvia asioita ei tule kertoa.

Toivomme vastauksia ja viestejä ensisijaisesti sähköpostitse. Kaikki vastaukset käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti, eikä vastaajien nimiä käytetä jutussa. Käsittelemme kuitenkin vain vastaukset, joiden lähettäjän henkilöllisyys on toimituksen tiedossa. Saadut vastaukset hävitetään kolmen kuukauden kuluttua jutun julkaisemisesta.

Toivomme vastauksia 10.5.2024 mennessä. Sähköpostilla osoitteeseen niilo.rantala@kotimaa.fi tai jussi.rytkonen@kotimaa.fi. Voit myös lähettää postia osoitteeseen Kotimaa, Jussi Rytkönen ja Niilo Rantala, Eteläranta 8, PL 279, 00131 Helsinki.

Edellinen artikkeliBasiksesta puuttuu yhä iso osa rakennusten tiedoista – puutteet voivat estää korjausavustuksen saamisen
Seuraava artikkeliUSKOT-foorumi laajeni, nyt mukana on seitsemän maailman­uskontoa

Ei näytettäviä viestejä