Nurmijärven kirkkoherra kommentoi kohua iltapäivä­kerhojen tunnustuk­settomuudesta: ”Olemmehan me vähän puun ja kuoren välissä”

Nurmijärven seurakunnan Seurakuntaviesti kertoi 25.10, ettei seurakunnan iltapäivätoiminnassa enää vuoden 2024 alusta alkaen toteuteta kristillistä kasvatusta. Tunnustuksettomaan iltapäiväkerhotoimintaan siirtyminen herätti oitis myrskyisää keskusteltua sosiaalisen median eri alustoilla. Myös Kotimaa osallistui keskusteluun 27.10. julkaistussa näkökulmatekstissä. Torstaina 2.11. Nurmijärven seurakunnan kirkkoherra Ari Tuhkanen kuitenkin kertoi Kotimaalle, ettei varsinaista päätöstä asiasta ole vielä tehty. – Tämä asia on…

Kiitos, kun tuet luotettavaa journalismia!

Uuden tilaajan etu: Ensimmäinen kuukausi vain 1 €!

Innostutko ajankohtaisista aiheista ja laadukkaasta merkityksellisestä sisällöstä? Jos et ole vielä Kotimaan digitilaaja, nyt on loistava hetki tutustua mediaan ja aloittaa tilaus. Saat ensimmäisen kuukauden erikoishintaan vain 1 €, ja pääset syventymään kiinnostavaan sisältöömme välittömästi.

Erikoistarjous on voimassa vain rajoitetun ajan ja ainoastaan uusille asiakkaille.

Kuukauden tutustumisjakson jälkeen Kotimaan digitilaus jatkuu automaattisesti hintaan 9,90 €/kk, voit perua tilauksen koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu tästä

Ilmoita asiavirheestä
Edellinen artikkeliHattulan kirkkoherraksi valittu Jyrki Rauhala: ”Seurakunta on paikka, missä jokaisella on mahdollisuus tulla kohdatuksi”
Seuraava artikkeliNäkökulma: Kiihkeä keskustelu iltapäivä­kerhosta osoittaa, että suuri suvivirsi­keskustelu oli vasta alkusoittoa

Ei näytettäviä viestejä