Nokian vastaisku tuhopoltolle: ”Liekkejä on monta”

liekki facebook

Nokian seurakunta antaa päättäväisen vastauksen seurakunnan seurakuntakeskuksen seinältä banderollin polttaneille. Vielä maanantain kuluessa on tarkoitus julkaista verkossa ja ensi viikolla asettaa seurakuntakeskuksen seinälle banneri, jossa siteerataan tuttua virttä ”Liekkejä on monta, valo on yksi”. Laulu löytyy virsikirjasta numerolla 454.

Seurakunnan tiedottajan Marko Honkaniemen mukaan kyseessä ei ole leikittely tai vitsailu ikävällä asialla.

– Aamupäivä meni siipi maassa, sillä otamme asian vakavasti. Tarkoituksemme on näin päättäväisesti osoittaa, ettemme tuhopolton vuoksi aio perääntyä tai muuttaa linjaamme, Honkaniemi toteaa.

Tuhopoltosta on jo tehty rikosilmoitus poliisille. Päivän kuluessa ovat myös tihutyön kustannukset seurakunnalle tarkentuneet. Alustavien arvioiden mukaan kyse oli tuhansien eurojen vahingosta.

– Tuli on vahingoittanut muun muassa kahta suurikokoista ikkunaa ja niiden uusiminen tulee kalliiksi. Lisäksi tihutyön jälkiä pitää korjata erityisellä puhdistusoperaatiolla, joten mistään ihan pikku jutusta ei ole kyse.

Kuten Kotimaa24 aiemmin uutisoi  poltettu banneri oli tarkoitus korvata uudella palonkestävälla vastaavan sisältöisellä, mutta nyt on päätetty, että uusi banneri korvaa sen.

Lue myös: Banderolli poltettiin seurakuntakeskuksen seinältä

Edellinen artikkeliDiakoniakeskus avaa huoltopisteen kerjääville EU-kansalaisille
Seuraava artikkeliSikiödiagnostiikka puhutti keskustelutilaisuudessa

Ei näytettäviä viestejä