Ukraina maksaa verellä Euroopan vapaudesta, kun Venäjän avoin hyökkäys saavuttaa toisen vuosipäivänsä

Servicemen of the Vykhor. Dnipro unmanned combat aerial complex platoon of the 108th Separate Territorial Defence Brigade show the launch of a Vampire drone, a Ukrainian unmanned combat aerial vehicle (UCAV) which has a payload of up to 15kg (33lbs) and is equipped with a thermographic camera, Zaporizhzhia region, southeastern Ukraine.

Tämän sodan ideologisena taustana on Venäjän ja sen nykyhallinnon tarpeisiin muokatun venäläisen suurvalta-identiteetin mytologinen, nykymaailmassa jopa poliittisesti hallusinatorinen käsitys siitä, että Venäjän imperiumin kehto olisi tuhannen vuoden takaisessa Kiovassa.

Kiitos, kun tuet luotettavaa journalismia!

Uuden tilaajan etu: Ensimmäinen kuukausi vain 1 €!

Innostutko ajankohtaisista aiheista ja laadukkaasta merkityksellisestä sisällöstä? Jos et ole vielä Kotimaan digitilaaja, nyt on loistava hetki tutustua mediaan ja aloittaa tilaus. Saat ensimmäisen kuukauden erikoishintaan vain 1 €, ja pääset syventymään kiinnostavaan sisältöömme välittömästi.

Erikoistarjous on voimassa vain rajoitetun ajan ja ainoastaan uusille asiakkaille.

Kuukauden tutustumisjakson jälkeen Kotimaan digitilaus jatkuu automaattisesti hintaan 9,90 €/kk, voit perua tilauksen koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu tästä

Edellinen artikkeliSodan vuosipäivänä Ukrainaa muistetaan seurakunnissa: ”Rukous rauhan puolesta on tehtävämme”
Seuraava artikkeliTeatteri: Vahva esitys ukrainalaisten naisten arjesta

Ei näytettäviä viestejä