Mysteerikuva: Mitä kirkonseutua myllätään? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

Kotimaan valokuva-arkistossa on monta laatikollista vanhoja kuvia, joissa ei ole kunnollista tietoa siitä, milloin ja missä tilanteessa kuva on otettu. Mysteerikuva-sarjassa Kotimaa julkaisee kuvia arkistostaan.

Tämän viikon kuvassa on muuttuvaa kirkonseutua. Taustalla näkyvät vanha kirkko ja hautausmaa, joiden eteen rakennetaan uutta. Maisema saa uuden ilmeen. Missä ja milloin kuva on otettu? Tunnistatko kirkon ja paikkakunnan? Mitä kuvassa rakennetaan?

Jos sinulla on tietoa kuvasta, kerro se viestillä osoitteeseen: kotimaa24@kotimaa.fi tai Kotimaan Facebook-sivulla, jossa kuva myös julkaistaan.

Edellisen kuvan ratkaisu

Viime viikon mysteerikuvan neljästä naisesta kaksi on tunnistettu. Marja-Leena Käyhty kirjoittaa: ”Keskimmäinen, jolla on kansio kädessään, olen minä. Olin vuodet 1986–2000 koulutussihteerinä Kirkon Perheasiainkeskuksessa Kirkkohallituksessa. – – Nyt on niin, että en onnistu yhtään muistamaan, mikä tuo kuvassa oleva seminaari tai kongressi mahtoi olla, enkä valitettavasti tunnista muita kuvassa olijoita myöskään. Koulutustilaisuuksia oli niin paljon ja monenlaisia.”

Marja-Leena Sokura tunnisti naisista vasemmalla olevan perheneuvoja Helka Honkaseksi.

Kuva on otettu vuonna 1992 Kirkon diakoniapäivillä Lappeenrannassa.

Lue myös:

Mysteerikuva: Ketkä neljä naista? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

***

Seuraa Kotimaata Facebookissa ja Twitterissä.

Jos et ole vielä Kotimaan tilaaja, voit tilata lehden tai näköislehden täältä.

Edellinen artikkeliKommentti: Oikeuden mielestä Päivi Räsänen ei halunnut halventaa – vapauttava tuomio ei silti anna lupaa tuutata loukkauksia
Seuraava artikkeliPääkirjoitus: Totuus kuoli jo ennen sotaa

Ei näytettäviä viestejä