Mysteerikuva: Miksi kuvan henkilö on saanut kukkakimpun ja kuka hän on?

Kotimaan valokuva-arkistosta löytyy monta laatikollista kuvia, joista ei kunnolla käy ilmi keitä kuvassa on ja missä ja milloin se on otettu. Arkistonhoitaja pyytää Kotimaan lukijoiden apua kuvien tietojen selvittämisessä.

Tälle viikolle arkistonhoitaja on valinnut kuvan kukitetusta henkilöstä. Vaatteista päätellen kuva on otettu ehkä 1990-luvulla. Kuka tunnistaa kuvassa olevan henkilön ja tietää, miksi hän on saanut kukkakimpun?

Jos sinulla on tietoa kuvasta, kerro se sähköpostiviestillä osoitteeseen toimitus@kotimaa.fi, aiheeksi mysteerikuva ja lehden numero, tai kommenttina Kotimaan Facebook-sivulla, jossa kuva myös julkaistaan. Voit myös lähettää postia osoitteeseen Kotimaa, Eteläranta 8, PL 279, 00131 Helsinki.

Vastaus:

Monet henkilöt tunnistivat Kotimaan numerossa 14 julkaistusta mysteerikuvasta arkkitehti Bey Hengin. Viimeiset työvuotensa Heng palveli Helsingin seurakuntayhtymässä.

Rovasti Pertti Vanhalukkarla Raisiosta kirjoitti näin: ”Hän on vaikuttanut merkittävästi tuhkauksen kehittämiseen maassamme ja suunnitellut ympärivuotiseen käyttöön tarkoitetun Kirkkauden kappelin Raision hautausmaalle. Bey oli loistava persoona ja ystävä, ihmisenä mitä miellyttävin!”

Arkistonhoitaja jäi miettimään miten kauniisti Vanhalukkarla ja moni muu kuvaili Bey Hengiä. Siinäpä tavoitetta!

***

Uuden tilaajan etu: Ensimmäinen kuukausi vain 1€!

Innostutko ajankohtaisista aiheista ja laadukkaasta merkityksellisestä sisällöstä? Jos et ole vielä Kotimaan digitilaaja, nyt on loistava hetki tutustua mediaan ja aloittaa tilaus. Saat ensimmäisen kuukauden erikoishintaan vain 1€, ja pääset syventymään kiinnostavaan sisältöömme välittömästi.

Erikoistarjous on voimassa vain rajoitetun ajan ja ainoastaan uusille asiakkaille.

Kuukauden tutustumisjakson jälkeen Kotimaan digitilaus jatkuu automaattisesti hintaan 9,90€/kk, voit perua tilauksen koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Ota kaikki irti Kotimaasta – napsauta tästä!

Edellinen artikkeliPääkirjoitus: Vuosikymmenten paineet purkautuvat Lähi-idässä
Seuraava artikkeliMiksi Jumala paadutti faaraon sydämen?

Ei näytettäviä viestejä