Mysteerikuva: Kukas tässä poseeraa näin luontevasti pylvään edessä?

Kotimaan valokuva-arkistosta löytyy monta laatikollista kuvia, joista ei kunnolla käy ilmi keitä kuvassa on ja missä ja milloin se on otettu. Arkistonhoitaja pyytää Kotimaan lukijoiden apua kuvien tietojen selvittämisessä.

Tälle viikolle arkistonhoitaja on valinnut kuvan luontevasti kameran edessä olevasta henkilöstä. Paikka on mitä ilmeisimmin kirkkotila. Arkistonhoitaja pyytää taas apua sen selvittämiseksi, kuka mahtaa olla henkilö, ja mistä kirkosta löytyvät näin komeat pylväät?

Jos sinulla on tietoa kuvasta, kerro se sähköpostiviestillä osoitteeseen toimitus@kotimaa.fi, aiheeksi mysteerikuva ja lehden numero, tai kommenttina Kotimaan Facebook-sivulla, jossa kuva myös julkaistaan. Voit myös lähettää postia osoitteeseen Kotimaa, Eteläranta 8, PL 279, 00131 Helsinki.

KAKSI ILOISTA edellisen kuvan Se löytyy -julisteiden käärijää tunnistettiin Oulun seurakuntien tiedottajaksi Pekka Koivistoksi (vas.) sekä Oulun silloiseksi tuomiokirkkoseurakunnan kappalaiseksi Samuel Salmeksi. Jälkimmäinen jäi eläkkeelle vuonna 2018 Oulun hiippakunnan piispan tehtävästä.

Olisi ollut kiinnostavaa kuulla, miten Se löytyy -kampanja toteutui Oulussa. Se kävi ilmi, että kuva on otettu ilmeisesti vuonna 1981, joten kampanjakin ajoittunee niihin aikoihin.

Mysteerikuviin liittyen arkistonhoitaja paljastaa, että vielä ennen uutta vuotta Kotimaan verkkosivuilla julkaistaan mysteerikuvien kimara, jonka teemana on kultainen nuoruus.

* * *

Haluatko tutustua Kotimaa-lehteen?

Tilaa Kotimaan näytelehti ilmaiseksi täältä. Lähetämme PDF-lehden sähköpostiisi. Näytelehden tilaaminen ei edellytä jatkotilausta. Näytetilauksen voi tehdä vain kerran. Antoisia lukuhetkiä!

Edellinen artikkeliTuhat merkkiä taivaasta: Avaja porttis ovesi ja se on siinä
Seuraava artikkeliKirkolliskokous­vaalien listat ovat jälleen kerran vaikeasti tulkittavia – Katso keitä tunnettuja henkilöitä on ehdokkaina

Ei näytettäviä viestejä