Mysteerikuva: Juhlallisesti tässä syödään, mutta ketkä ja miksi?

Kuva: Kotimaan kuva-arkisto

Kotimaan valokuva-arkistosta löytyy monta laatikollista kuvia, joista ei kunnolla käy ilmi keitä kuvassa on ja missä ja milloin se on otettu. Arkistonhoitaja pyytää Kotimaan lukijoiden apua kuvien tietojen selvittämisessä.

Tälle viikolle arkistonhoitajan valitsemassa kuvassa ollaan juhlalounaalla tai illallisella. Kuka tunnistaa kuvasta eniten henkilöitä, ja mikä mahtaa olla tilanne?

Jos sinulla on tietoa kuvasta, kerro se sähköpostiviestillä osoitteeseen toimitus@kotimaa.fi, aiheeksi mysteerikuva ja lehden numero, tai kommenttina Kotimaan Facebook-sivulla, jossa kuva myös julkaistaan. Voit myös lähettää postia osoitteeseen Kotimaa, Eteläranta 8, PL 279, 00131 Helsinki.

Kuva: Kotimaan kuva-arkisto

EDELLISEN VIIKON mysteerikuvasta moni tunnisti koko rivin. Kuvassa ovat Sari Essayah, Markku Vuorinen, Anne Pohtamo ja Tuula Portin.

Marjatta Kähkönen arveli, että kuva olisi otettu televisio-ohjelman kuvausten yhteydessä. Evankelista Markku Vuorinen työskenteli 1990-luvulla PTV4:lla esitetyn Tarjolla elämä -ohjelman juontajana. Timo Nikunen puolestaan epäili, että kuva liittyisi johonkin evankeliointitapahtumaan.

Entinen kilpakävelijä Sari Essayah on nykyään kristillisdemokraattien puheenjohtaja. Miss Universumiksi vuonna 1975 valittu Anne Pohtamo on evankelista, ja vuoden 1986 Miss Suomi Tuula Portin työskentelee sairaalateologina.

Ilmoita asiavirheestä
Edellinen artikkeliPääkirjoitus: Kirkkorakennuksen ovet ovat raskaat, eivät mitkään heiluriovet
Seuraava artikkeliGolfia pelaamalla voi tehdä hyvää ja voida paremmin – Yhteisvastuugolf tuotti 5000 euroa

Ei näytettäviä viestejä