Milanon suomalaisnaiset kokoontuvat muutaman kuukauden välein Kantapöytään – yhdessä jaetaan elämän ilot ja surut ja myös uskosta puhutaan

Vuoden ensimmäistä tapaamista on ehditty odottaa. Pastori Karjo Kalliomäki ja osa kantapöytäläisistä näkevät toisensa matkalla valdolaiskirkolle. Halauksessa marjaana Karjalainen. Taustalla Minna Sanfilippo, Pirjo Tolvanen sekä pastori Marjo Kalliomäki. Kuva: Terhi Koivisto.

Välillä kantapöytäläiset kokoontuvat ilman Nizzassa asuvaa pastoria. Silloin naiset saattavat vaikkapa vain käydä lounaalla ja museossa sekä sytyttämässä kynttilät Duomossa. Ryhmässä on mukana kymmenkunta naista, mutta ovet ovat auki myös muille suomalaisille.

Kiitos, kun tuet luotettavaa journalismia!

Uuden tilaajan etu: Ensimmäinen kuukausi vain 1 €!

Innostutko ajankohtaisista aiheista ja laadukkaasta merkityksellisestä sisällöstä? Jos et ole vielä Kotimaan digitilaaja, nyt on loistava hetki tutustua mediaan ja aloittaa tilaus. Saat ensimmäisen kuukauden erikoishintaan vain 1 €, ja pääset syventymään kiinnostavaan sisältöömme välittömästi.

Erikoistarjous on voimassa vain rajoitetun ajan ja ainoastaan uusille asiakkaille.

Kuukauden tutustumisjakson jälkeen Kotimaan digitilaus jatkuu automaattisesti hintaan 9,90 €/kk, voit perua tilauksen koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu tästä

Edellinen artikkeliMuistokirjoitus: Jaakko Ahvenainen 1948 – 2023
Seuraava artikkeliKahdella rinnakkaisella avio­liitto­käsityksellä olisi kummallakin kirkossa ”täysi koti­paikka­oikeus”, arkki­piispa Tapio Luoma sanoo

Ei näytettäviä viestejä