Mikko Matikaisesta Medialähetys Sanansaattajien uusi toiminnanjohtaja

Medialähetys Sanansaattajien (Sansa) uudeksi toiminnanjohtajaksi on valittu Sansan kotimaantyön johtaja Mikko Matikainen, 53. Valinnasta päätti Sansan hallitus lauantaina 17. kesäkuuta Hyvinkäällä. Matikainen aloittaa toiminnanjohtajana 1. heinäkuuta.

− Sansan alkuperäinen näky median kautta tehtävästä lähetystyöstä sytyttää minua todella paljon. Se on myös syy, miksi olen tullut Sansaan. Olen kiitollinen työporukasta, jonka kanssa tätä työtä yhdessä teemme, Matikainen sanoo järjestön tiedotteessa.

Matikainen aloitti Sansan kotimaantyön johtajana lokakuussa 2022. Sitä ennen hän toimi Kansan Raamattuseuran koulutuspalvelujen johtajana vuodesta 2013 alkaen. Matikaisella on seurakuntatyön kokemusta yli 20 vuotta, joista 13 vuotta kirkkoherrana Vantaan Rekolassa sekä Halikossa.

Teologian maisterin tutkinnon lisäksi Matikainen on suorittanut johtamisen erikoisammattitutkinnon.

− Tunnemme Mikon jo ennestään innostavana johtajana. Hänen kanssaan on ilo kehittää Sansaa kohti tulevaisuuden mahdollisuuksia, Sansan hallituksen puheenjohtaja Ville Hoikkala kommentoi tiedotteessa.

Sansa on yksi Suomen evankelis-luterilaisen kirkon lähetysjärjestöistä. Se tekee lähetystyötä television, radion, netin ja mobiililaitteiden välityksellä Aasiassa, Afrikassa, Euroopassa ja Lähi-idässä.

Lue myös

Arto Antturi jättää Sansan toiminnanjohtajan tehtävän – taustalla hallituksen antama varoitus

* * *

Haluatko tutustua Kotimaa-lehteen?

Tilaa Kotimaan näytelehti ilmaiseksi täältä. Lähetämme PDF-lehden sähköpostiisi. Näytelehden tilaaminen ei edellytä jatkotilausta. Näytetilauksen voi tehdä vain kerran.

Antoisia lukuhetkiä!

Ilmoita asiavirheestä
Edellinen artikkeliKalle Peltokankaasta Alavuden uusi kirkkoherra: ”Tuntuu hienolta päästä kirkkoherraksi omaan kotiseurakuntaan”
Seuraava artikkeliKolumni: Missä olit, kun kehitysyhteistyön määrärahoista leikattiin? – Meillä on varaa tasata paremmin

Ei näytettäviä viestejä