Luther-saatio.com johtaa Tulkaa kaikki -liikkeen sivuille

Luther-saatio.com tai luther-saatio.org -sivut ohjaavat kirkollisen Tulkaa kaikki liikkeen sivuille. Joku on ilmeisesti järjestellyt ohjauksen pilan päiten. Asiasta uutisoi ensimmäisenä
Seurakuntalainen.fi

Tulkaa kaikki -liike ajaa kirkollista uudistumista. Luther-säätiö puolestaan muistetaan muun muassa kielteisestä naispappeuskannastaan.

Luther-säätiön kattojärjestönä toimivan Suomen evankelisluterilaisen Lähetyshiippakunnan hiippakuntadekaani Juhana Pohjola kertoo Seurakuntalainen.fi:lle, ettei heillä ole tietoa siitä, miksi säätiön nettiosoitteet johtavat Tulkaa kaikki -liikkeen sivuille.

– Ei meillä ole mitään tietoa tästä. Varmaan kaikille ikävää tällainen asiaton toiminta. On hyvä, että kaikki nyt pyrkivät selvittämään, mistä tässä on kysymys ja että tällainen asiaton juttu voidaan lopettaa, Tulkaa kaikki liikkeen yleiskoordinoinnista vastaava Vesa Hirvonen puolestaan sanoo Kotimaa24:lle.

Luther-saatio.com tai luther-saatio.org -verkkotunnukset on hankittu käyttöön panamalaisen yhtiön kautta.

Aikanaan myös luterilaisen kirkon kirkkohallitus ja jotkut seurakunnat ovat joutuneet vastaavankaltaisten pilojen kohteeksi.

Ilmoita asiavirheestä
Edellinen artikkeliSuuren suosion saanut Juice-kirkko tulee taas
Seuraava artikkeliEspoolainen diakoni joutui hakemaan vihkimyksen Oulusta

Ei näytettäviä viestejä