Lähdettiin soitellen Saharaan

Ilmari Käihkö kuvattuna Helsingissä Kasarmitorilla Talvisodan muistomerkin luona 25.4.2024. Taustalla Puolustusministeriö.

Sotatieteilijän kokemukset taannoisesta Tšadin kriisinhallintaoperaatiosta eivät imartele Puolustusvoimia. Ilmari Käihkön mukaan sotilaiden valmistaminen hankaliin olosuhteisiin oli myös eettisesti riittämätöntä.

Kiitos, kun tuet luotettavaa journalismia!

Uuden tilaajan etu: Ensimmäinen kuukausi vain 1 €!

Innostutko ajankohtaisista aiheista ja laadukkaasta merkityksellisestä sisällöstä? Jos et ole vielä Kotimaan digitilaaja, nyt on loistava hetki tutustua mediaan ja aloittaa tilaus. Saat ensimmäisen kuukauden erikoishintaan vain 1 €, ja pääset syventymään kiinnostavaan sisältöömme välittömästi.

Erikoistarjous on voimassa vain rajoitetun ajan ja ainoastaan uusille asiakkaille.

Kuukauden tutustumisjakson jälkeen Kotimaan digitilaus jatkuu automaattisesti hintaan 9,90 €/kk, voit perua tilauksen koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu tästä

Edellinen artikkeliEhdotukset nuoriso­kiintiöstä ja määrä­enemmistön poistamisesta ovat arkki­piispa Tapio Luoman mukaan pohdinnan arvoisia
Seuraava artikkeliRakas, kulahtanut, yhteinen, satuttava ja hyvää tekevä kirkko – Kotimaa haastatteli Tampereen hiippakunnan nuoria kirkolliskokousedustajia

Ei näytettäviä viestejä