Kotimaan Pro blogi -palkinto ortodoksipapille

Ensimmäinen Kotimaan Pro blogi -palkinto annetaan helsinkiläiselle ortodoksipappi Lars Ahlbäckille, 35. Hänen bloginsa on nimeltään Sana papilta.

Blogin kirjoittaja on Helsingin ortodoksisen seurakunnan pappi, joka työskentelee Itä-Helsingissä. Ahlbäck on kotoisin Turusta, ja hänen äidinkielensä on ruotsi.

Kilpailun tuomaristo kiitti Ahlbäckia erityisesti siitä, että hänen bloginsa tarjoaa mielenkiintoisen ikkunan ortodoksisen sisarkirkon hengelliseen perintöön. Raadin mukaan Alhlbäck onnistuu kirjoittamaan kohderyhmäänsä laajemmalle yleisölle ja avaamaan ortodoksisuutta mielenkiintoisella ja kansantajuisella tavalla.

Ahlbäck sanoo, että hän kokee olevansa blogissaan oppilaan paikalla yhdessä lukijoiden kanssa. Hän sanoo tekevänsä itselleen selkoa kirkkonsa uskosta.

Kotimaan Pro blogi -palkinnon tarkoitus on ylläpitää ja edistää asiallista blogikirjoittamista kirkossa ja sen liepeillä sekä nostaa esiin kirjoittajia, jotka käsittelevät blogeissaan kirkon ja kristinuskon ajankohtaisia tai ajattomia aiheita. Voittajan valinneeseen raatiin kuuluivat Kotimaan päätoimittaja Mari Teinilä, Jyväskylän seurakunnan viestintäpäällikkö Marjo Rönnkvist ja Rovio Learningin tuotepäällikkö Heikki Rusama.

Tutustu Sana papilta -blogiin

Lue Lars Ahlbäckin haastattelu Kotimaa-lehdestä ja Kotimaa Pro:sta.

Kuva: Olli Seppälä

Ilmoita asiavirheestä
Edellinen artikkeliKotimaan Pro blogi -palkinto Lars Ahlbäckille
Seuraava artikkeliPertti Jarla: Kirkon mainostaminen ei haittaa

Ei näytettäviä viestejä