Kirkollisen luottamustehtävän haltija ei ole oikeutettu vanhempainpäivärahaan kokouspäivänä, vaikka siitä ei maksettaisi palkkiota

Sastamalan seurakunnan luottamushenkilö Leena Finska törmäsi hämmentävään epäkohtaan toimiessaan Sastamalan seurakunnan kirkkovaltuuston ja kiinteistötyöryhmän jäsenenä sekä seurakuntaneuvoston varajäsenenä. Lisäksi Finska valittiin Tyrvään Pyhän Olavin kirkon työryhmään. Ennen perhevapaiden alkamista Finskalle paljastui, että kirkollisissa luottamustehtävissä toimiminen vaikuttaa hänen vanhempainpäivärahaansa. Kokouspäivien osalta Finska ei ole oikeutettu saamaan vanhempainpäivärahaa ollenkaan. Perhevapaiden alettua Finska ei olekaan osallistunut luottamushenkilötoimintaan. Finska…

Kiitos, kun tuet luotettavaa journalismia!

Uuden tilaajan etu: Ensimmäinen kuukausi vain 1 €!

Innostutko ajankohtaisista aiheista ja laadukkaasta merkityksellisestä sisällöstä? Jos et ole vielä Kotimaan digitilaaja, nyt on loistava hetki tutustua mediaan ja aloittaa tilaus. Saat ensimmäisen kuukauden erikoishintaan vain 1 €, ja pääset syventymään kiinnostavaan sisältöömme välittömästi.

Erikoistarjous on voimassa vain rajoitetun ajan ja ainoastaan uusille asiakkaille.

Kuukauden tutustumisjakson jälkeen Kotimaan digitilaus jatkuu automaattisesti hintaan 9,90 €/kk, voit perua tilauksen koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu tästä

Ilmoita asiavirheestä
Edellinen artikkeliToimittaja Riitta Hirvonen opiskeli uudelle alalle: ”Ani harvalle suntio on elämän ensimmäinen ammatti”
Seuraava artikkeliKirkko ja minä: Kemijärven kirkon tapulin ihme mietityttää yhä Pekka Iivaria

Ei näytettäviä viestejä