Kansan­lähetys ei katso rikkoneensa lähetyksen perus­sopimusta – Sley ja Kansan­lähetys haluavat pitää asemansa kirkon lähetys­järjestöinä

Sley ja Kansanlähetys ovat vanhaa virkakäsitystä edustavia kirkon herätysliikkeitä ja myös kirkon virallisia lähetysjärjestöjä. Kuva: Olli Seppälä

Järjestöjen asema joutui tarkasteluun, kun niiden työntekijöitä vihittiin papiksi Inkerin kirkossa viime syyskuussa. Nyt ne ovat antaneet vastauksensa piispainkokouksen niille esittämiin vaatimuksiin korjaavista toimenpiteistä.

Kiitos, kun tuet luotettavaa journalismia!

Uuden tilaajan etu: Ensimmäinen kuukausi vain 1 €!

Innostutko ajankohtaisista aiheista ja laadukkaasta merkityksellisestä sisällöstä? Jos et ole vielä Kotimaan digitilaaja, nyt on loistava hetki tutustua mediaan ja aloittaa tilaus. Saat ensimmäisen kuukauden erikoishintaan vain 1 €, ja pääset syventymään kiinnostavaan sisältöömme välittömästi.

Erikoistarjous on voimassa vain rajoitetun ajan ja ainoastaan uusille asiakkaille.

Kuukauden tutustumisjakson jälkeen Kotimaan digitilaus jatkuu automaattisesti hintaan 9,90 €/kk, voit perua tilauksen koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu tästä

Ilmoita asiavirheestä
Edellinen artikkeliPohjoismaiset kirkot tiivistävät yhteistyötään kriisien varalta – Pekka Huokuna: ”Nyt muissakin Pohjoismaissa on havahduttu tähän”
Seuraava artikkeliJohannes Kastaja, Autiomaassa huutava ääni, on juhannuksen päähenkilö

Ei näytettäviä viestejä