Jo joutui armas aika ja Alavan seurakunnan uusin ajankohtainen musiikkivideo

Kuopion seurakuntayhtymään kuuluva Alavan seurakunta on jälleen kunnostautunut julkaisemalla ajankohtaisen musiikkivideon. Tällä kertaa suloisesti soi Suvivirsi eli virsi 571. Videolla laulaa Kristiina Brask taustalaulajinaan Anu Kiviranta ja Ossi Jauhiainen.

Videolla komean lintutornin huipulla kitarasta kaiken irti ottaa Markus Venehsalo.

Video päättyy lopputekstien jälkeen vähän vähemmän suloiseen mutta realistiseen kohtaukseen kesäisessä Suomen luonnossa.

Suvivirsi on mahdollisesti Israel Kolmodinin sanoittama vuodelta 1694. Se on suomennettu vuonna 1700 ja Virsikirjaan se liitettiin 1701. Uudempi suomennos on Alfred Brynolf Roosin vuodelta 1867. Sävelmä on peräisin Ruotsista vuodelta 1697.

Alavan seurakunnan videolle virren ovat sovittaneet Ossi Jauhiainen ja Markus Venehsalo. Pianoa ja urkuja soittaa Ossi Jauhiainen, Fender-bassoa ja lyhyttä kitarastemmaa Tatu Kemppainen, joka on myös vastannut miksauksesta. Tahdistin-orkesteria johtaa Harri Hyppölä.

Videon ovat kuvanneet Miika Tammekann ja Riku Väisänen.

Edellinen artikkeliKirkon verotulot kasvavat edelleen – Eläkerahastomaksuun kaavaillaan muutosta
Seuraava artikkeliSusanna Halla valittiin kirkkoherraksi Imatralle, jossa rajan tilanne näkyy lisääntyvänä diakonia­työn tarpeena

Ei näytettäviä viestejä