Isospankki sai innostuneen vastaanoton

Isoset ry esitteli Lapsi- ja nuorisotyön neuvottelupäivillä Jyväskylässä esittelemässä marraskuussa lanseerattua isospankkia. Isoset ry:n puheenjohtaja Jussi Tiira ja sihteeri Oskari Järvelin kertoivat isospankista jo tapahtuman avajaisissa ja esittelivät pankkia käytännössä omalla ständillään.

”Saamamme palaute oli innostunutta. Ständillämme vierailleet nuokkarit ja muut osallistujat olivat yhtä mieltä siitä että isospankin toteutuminen on loistava juttu, ja useimmat vaikuttivat lisäksi kiinnostuneilta kokeilemaan sitä omassa isostoiminnassaan”, Jussi Tiira kirjoittaa isosten.net -sivustolla.

Kotimaa24:lle Tiira kertoo, että hakemuksia isosvaihtoon on pankkiin tullut jo muutama kappale. Seuraavaksi tietoa pankista pitäisi saada nuorille itselleen myös nuorisotyöntekijöiden kautta.

Ajatus isospankista syntyi vuonna 2012 Kirkko2020 -seminaarissa. Isospankin kautta nuoret voisivat päästä isoseksi muihin kuin omaan kotiseurakuntaansa.

Turun alueen seurakunnilla on mahdollisuus saada Isoset ry:n edustaja esittelemään isospankkia työntekijöille tai suoraan nuorille vaikkapa nuorteniltaan.

isosten.net

Lue myös:

Isospankkia voi nyt kokeilla

Isospankki toteutuu vihdoinkin

Isossivusto avattu

Edellinen artikkeliRevontulet – enkelten tanssia
Seuraava artikkeliRiekko – kana kiepissä

Ei näytettäviä viestejä