Herättäjä-Yhdistys irtisanoo yhden työntekijän, lisäksi säästöjä saadaan Aholansaaren toiminnasta

Herättäjä-Yhdistys sai viime viikolla päätökseen lokakuussa alkaneet muutosneuvottelut. Neuvotteluiden tuloksena yksi työntekijä irtisanotaan. Lisäksi aluesihteerin tehtävää hoitanut Simo Juntunen siirtyy 50 prosentin työajalla Aholansaarisäätiön tehtäviin Aholansaaren johtajaksi. Henkilöstösäästöjä saadaan kaikkiaan 1,5 henkilötyövuotta. Tähän asti Herättäjä-Yhdistyksen palveluksessa on ollut 13 vakituista työntekijää. Herättäjä-Yhdistyksen toiminnanjohtajan Kalle Hiltusen mukaan yhdistys ei aio luopua mistään olemassa olevasta työmuodosta. Työmuotojen…

Kiitos, kun tuet luotettavaa journalismia!

Uuden tilaajan etu: Ensimmäinen kuukausi vain 1 €!

Innostutko ajankohtaisista aiheista ja laadukkaasta merkityksellisestä sisällöstä? Jos et ole vielä Kotimaan digitilaaja, nyt on loistava hetki tutustua mediaan ja aloittaa tilaus. Saat ensimmäisen kuukauden erikoishintaan vain 1 €, ja pääset syventymään kiinnostavaan sisältöömme välittömästi.

Erikoistarjous on voimassa vain rajoitetun ajan ja ainoastaan uusille asiakkaille.

Kuukauden tutustumisjakson jälkeen Kotimaan digitilaus jatkuu automaattisesti hintaan 9,90 €/kk, voit perua tilauksen koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu tästä

Ilmoita asiavirheestä
Edellinen artikkeliNäkökulma: Kansallismielisyys ammentaa uhrista – mitä muistelemme kun muistamme sotaa?
Seuraava artikkeliAmmattikoululaiset valmistivat uudet ristit Kauhajoen hautausmaalle – ”Isänmaallisuus on korkeassa kurssissa”

Ei näytettäviä viestejä