Hengellisillä kesäjuhlilla nautitaan myös monipuolisesta kulttuuriohjelman kattauksesta

Hengellisille kesäjuhlille kokoonnutaan jälleen kesällä tapaamaan ystäviä, kuulemaan puheita ja veisaamaan. Monilla juhlilla on tarjolla myös kulttuuripitoista oheisohjelmaa. Erityisen runsasta tarjonta on herättäjäjuhlilla, joille kokoonnutaan tänä kesänä 15.–16.7. Seinäjoelle. Seinäjoen kaupunki tarjoaa opastettuja kävelykierroksia Aalto-keskuksessa. Se koostuu kuudesta Alvar Aallon suunnittelemasta rakennuksesta, joista yksi on Lakeuden risti. Siellä on juhhlien ajan esillä näyttely tekstiilikäsitöistä, joissa…

Kiitos, kun tuet luotettavaa journalismia!

Uuden tilaajan etu: Ensimmäinen kuukausi vain 1 €!

Innostutko ajankohtaisista aiheista ja laadukkaasta merkityksellisestä sisällöstä? Jos et ole vielä Kotimaan digitilaaja, nyt on loistava hetki tutustua mediaan ja aloittaa tilaus. Saat ensimmäisen kuukauden erikoishintaan vain 1 €, ja pääset syventymään kiinnostavaan sisältöömme välittömästi.

Erikoistarjous on voimassa vain rajoitetun ajan ja ainoastaan uusille asiakkaille.

Kuukauden tutustumisjakson jälkeen Kotimaan digitilaus jatkuu automaattisesti hintaan 9,90 €/kk, voit perua tilauksen koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu tästä

Ilmoita asiavirheestä
Edellinen artikkeliMentalisti Jose Ahonen halusi selvittää, minkälaista väkeä ovat nykyajan meediot ja selvänäkijät: ”Salatieteet ovat joillekin täyttä totta”
Seuraava artikkeliKolumni: Pappiskutsumukset vähenevät lännessä – kuljemme kohti papitonta Eurooppaa

Ei näytettäviä viestejä