Heikki Silvennoinen ei ole menettänyt lapsen uskoaan – ”Elämänfilosofiani pohjautuu kristillisyyteen”

Silvennoisen mukaan vaikkapa Mikko Kuustosta, Heikki Helaa, Harri Rantasta ja häntä yhdistää tietoisuus, että ollaan Jumalan miehiä. Kuva: Rami Marjamäki

”Elämänfilosofiani pohjautuu kristillisyyteen. Siitä pidän kiinni, se on lähellä sydäntä – rukouksena, kontaktina omaan Jumalaani. Kirkossa käyn joskus, tosin aika harvoin. Toki ajatukset muuttuvat ja periaatteet joustavat, mutta lapsenuskoni Taivaan Isään ei ole pohjimmiltaan muuttanut muotoaan.”

Kiitos, kun tuet luotettavaa journalismia!

Uuden tilaajan etu: Ensimmäinen kuukausi vain 1 €!

Innostutko ajankohtaisista aiheista ja laadukkaasta merkityksellisestä sisällöstä? Jos et ole vielä Kotimaan digitilaaja, nyt on loistava hetki tutustua mediaan ja aloittaa tilaus. Saat ensimmäisen kuukauden erikoishintaan vain 1 €, ja pääset syventymään kiinnostavaan sisältöömme välittömästi.

Erikoistarjous on voimassa vain rajoitetun ajan ja ainoastaan uusille asiakkaille.

Kuukauden tutustumisjakson jälkeen Kotimaan digitilaus jatkuu automaattisesti hintaan 9,90 €/kk, voit perua tilauksen koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu tästä

KAUTTAErja Saarinen
Edellinen artikkeliJako liberaaleihin ja konservatiiveihin nousi esille kyselytunnilla, kysymyksiä kirkon omalle viestinnälle
Seuraava artikkeliPääkirjoitus: Kirkon juhlilla ei väittelyitä kuulla ja se voi olla ulossulkevaa

Ei näytettäviä viestejä