Hautajais­kukka­kulttuuri kriisissä: Yhden kukan käytäntö yleistyy ja eläimet tuhoavat hautaus­mailla kukka­laitteita – Kotimaa selvitti asiaa

Kukkakauppiaiden mukaan papit ohjeistavat yhä usemammin omaisia hautajaisissa yhden kukan käytäntöön. Papit eivät tunnista väitettä. Kukka-asioissa ohjeistaminen ei ole heidän intresseissään. Kuva: Olli Seppälä

Kukkakauppiasliiton mukaan seurakunnat ja papit ohjeistavat usein omaisia käyttämään hautajaisissa vain yhtä kukkaa tai ovat jopa kieltäneet kukkien käytön. Kotimaa selvitti väitteiden perusteita ja paikkansapitävyyttä.

Kiitos, kun tuet luotettavaa journalismia!

Uuden tilaajan etu: Ensimmäinen kuukausi vain 1 €!

Innostutko ajankohtaisista aiheista ja laadukkaasta merkityksellisestä sisällöstä? Jos et ole vielä Kotimaan digitilaaja, nyt on loistava hetki tutustua mediaan ja aloittaa tilaus. Saat ensimmäisen kuukauden erikoishintaan vain 1 €, ja pääset syventymään kiinnostavaan sisältöömme välittömästi.

Erikoistarjous on voimassa vain rajoitetun ajan ja ainoastaan uusille asiakkaille.

Kuukauden tutustumisjakson jälkeen Kotimaan digitilaus jatkuu automaattisesti hintaan 9,90 €/kk, voit perua tilauksen koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu tästä

Edellinen artikkeliVappu on oikeasti Walburga, ja hän lepää Baijerissa
Seuraava artikkeliTV-vinkki: Juutalaisuuden synty

Ei näytettäviä viestejä